Avondroutine Januari 2016

Nu ik het heb gehad over mijn ochtendroutine is het nu natuurlijk tijd voor de avond. Deze blog is een stukje korter, omdat 's avonds mijn make-up eraf gaat en dat is een stuk makkelijker dan erop. Als ik veel oogmake-up heb gebruikt, dan pak ik de pot met kokosolie om het ergste daarmee te verwijderen, maar dit is meestal alleen na een feestje. Klein beetje kokosolie vloeibaar maken en met draaiende bewegingen op je ogen aanbrengen, je make-up smelt er dan gewoon af. Dan verwijder ik de olie met een nat washandje.

Garnier micellair water, Kiko Tonic, Nivea oogreiniger

Op een normale dag gebruik ik Nivea Oogmake-up Reinigingslotion en Garnier Micellair Reinigingswater om mijn gezicht make-upvrij te maken. Daarna gebruik ik Kiko Shine Refine Tonic om de talgproductie te reguleren, ik heb een redelijk vette huid met de neiging tot puistjes.

The Ordinary Niacinamide, Clinique Oogcreme, The Ordinary Lactid Acid

Voor de huid rond mijn ogen gebruik ik een oogcreme van Clinique, de Repairwear Laser Focus. Twee of drie keer per week gebruik ik Lactic Acid 10% van The Ordinary voor een peeling. Daarna gebruik ik Niacinamide 10% van The Ordinary om mijn gezicht egaler van kleur te maken en om de porien te verkleinen.

Kruidvat Skin Science, Clinique Overnight Mask

Als laatste gebruik ik een hydraterende nachtcreme, de ene keer Skin Science Cell Renewal Night Cream van Kruidvat, de andere keer Clinique Moisture Surge Overnight Mask. Vooral na een peeling smeer ik wat dikker om mijn huid goed te hydrateren.

Dove Derma Spa Body Lotion, Kiko Lip Enhancer, Dove Derma Spa Handcreme

Als ik ruwe plekjes heb op mijn ellebogen of knieen, smeer ik die plekken in met Derma Spa goodness3 body lotion van Dove. Als ik mijn bed instap gebruik ik de Derma Spa goodness3 handcreme en ik verzorg mijn lippen met Kiko pH Lip Enhancer. Deze zorgt ervoor dat ik 's ochtends wakker wordt met zachte lippen, zonder velletjes.

Slaap lekker!

You May Also Like

0 reacties