Eos Lip Balm

Ik hou van lippenbalsems. Ik heb er erg veel, van verschillende merken, van Maybelline tot Labello en van Lip Smackers tot Kiko. Verreweg de meesten zien eruit als een gewone lipstick. Eos is anders, deze balsems hebben de vorm van een ei. Superschattig, maar ook makkelijk mee te nemen. Eos is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren/smaken en één lipbalsem kost €5,95 voor 7 gram.

Strawberry Sorbet en Blueberry Acai


Ik heb de smaken Strawberry Sorbet, gekregen van mijn oudste, en Blueberry Acai (nogmaals bedankt Kerstman!) De hoofdbestanddelen van Eos zijn voor iedere balsem hetzelfde, namelijk antioxidanten, vitamine E, shea boter en jojoba olie. Deze ingrediënten zorgen voor urenlang zachte lippen zonder velletjes.

Onder andere door de vorm doe je heel lang met één verpakking, geen stift die kan afbreken, de dop draai je vast, dus die kan ook niet zomaar losraken in je tas. Geen gesmeer, geen gedoe.

Roze en blauwe lippenbalsem van Eos, met één potje open

Ook na het eten voelen je lippen lekker zacht aan, maar net als met lippenstift, na het eten en drinken moet je bijwerken. De balsem van Eos is kleurloos en geeft alleen een heel subtiel glansje, waardoor je lippen er verzorgd uitzien. Ik gebruik hem het meest op mijn werkplek en ik heb hem regelmatig in mijn tas zitten.

Eos is onder andere verkrijgbaar bij Douglas. Eos heeft ook handcremes en bodylotions in hun assortiment.

Dit is en blijft een aanrader. Eos is al jaren één van mijn favorieten. Wat is jouw favoriete lipbalsem?

You May Also Like

0 reacties