I Heart Make Up Chocolate Love Eye Palette

Ik zag dit palette in de winkel liggen, het leek op een reep chocola, echt leuk om uit te proberen. En het leukste is nog wel dat de make-up in dit palette echt gemaakt is van chocoladepoeder. Het ruikt ook heel subtiel naar chocolade.

Chocolate Love Eye Shadows

Ik heb er een paar weken mee gespeeld en het is me opgevallen dat er best een groot verschil zit tussen de verschillende schaduwen op het gebied van kwaliteit. Sommige kleuren zijn sterk gepigmenteerd, andere zie je bijna niet terug op je huid. Het palette bestaat uit 16 verschillende kleuren en je krijgt in totaal 22 gram product.

Oogschaduw in een roze palette.

Er zit genoeg variatie in, waardoor je meerdere ooglooks kan creëren. Je kan waarschijnlijk wel een week of twee alleen dit palette gebruiken en er niet één dag hetzelfde uitzien. Er zitten matte kleuren in, maar ook kleuren met een kleine glittering. In het palette ziet het er erg mooi uit.

Swatches op arm van de bovenste rij

Van links naar rechts, de bovenste rij van het palette; Love, Treat, Chip, Whipped en Heart.

Zoals je kan zien zijn Love en Treat niet heel erg goed gepigmenteerd. Ook kun je ze niet heel goed opbouwen op je ooglid, dus deze twee vond ik niet zo'n succes. de andere drie zijn iets beter, en je kunt ze redelijk opbouwen.

Swatches op arm van Filling, Sweet, Pink, Candy, Melts en Smooth

Van links naar rechts, de middelste rij; Filling, Sweet, Pink, Candy, Melts en Smooth

De middelste rij is een stuk beter, al valt Filling een beetje tegen. Vooral Pink en Smooth vind ik mooie kleuren en deze zijn goed op te bouwen. Melts is een mooie donkere, matte kleur en Sweet en Candy kun je gebruiken als subtiele highlighters.

Premium, Ganache, Choc, Perfect en Flavour

Van links naar rechts, de onderste rij; Premium, Ganache, Choc, Perfect en Flavour.

Ganache en Choc zijn mooie basiskleuren en Flavour gebruik ik net onder mijn wenkbrauwen.

Het palette viel me een beetje tegen. De helft van de kleuren zijn best mooi, de andere helft valt bijna niet mee te werken. Ik word niet weggeblazen door de pigmentatie en na een hele dag dragen zit de oogschaduw in alle lijntjes, niet mooi en niet fijn. Voor mij werkt het helaas niet, jammer, want ik was wel enthousiast over de verscheidenheid in kleuren.

Ik heb het I Heart Make Up Chocolate Love Eye Palette gekocht bij Kruidvat, het kost €9,59.

You May Also Like

1 reacties