Maybelline Fit me! Foundation

Ik ben altijd op zoek naar mooiere, leukere en betere producten. Ik gebruik al een hele tijd de Kiko Universal Fit foundation, en ik ben daar erg tevreden over, maar ik ben altijd in voor iets nieuws. Ik heb eigenlijk alleen de concealer The Eraser van Maybelline, waar ik speciaal voor naar Duitsland ga. De beste concealer die ik ooit ben tegengekomen wordt gewoon niet verkocht in Nederland... Waarom, Maybelline??? (Ik ben er net achter gekomen dat je The Eraser bij Wehkamp kan bestellen, hij kost daar €12,99. In Duitsland kost hij €8,95 en heb je keuze uit twee kleuren.)

Maybelline Fit Me Foundation 120 Classic Ivory

De Fit me! foundation is er in 5 kleuren, erg weinig als je het mij vraagt, dus op hoop van zegen heb ik 120 Classic Ivory besteld. Het bleek gelukkig de goede kleur voor mij te zijn, maar donkere mensen kunnen deze lijn overslaan, donkere tinten zijn er gewoon niet, helaas.

Maybelline heeft dit product in de markt gezet als perfecte combinatie van primer en foundation. Dit betekent dat je geen afzonderlijke primer hoeft te gebruiken, maar ook dat er siliconen in dit product zitten. Dat kan vervelend zijn, omdat sommige producten met siliconen een soort laagje over je huid leggen zodat het bijna voelt alsof je een masker op hebt. Dit is bij Fit me! helemaal niet het geval.

Handswatch Maybelline Fit Me Foundation 120 Classic Ivory

Ik doe een paar pompjes op de rug van mijn hand en verdeel het dan gelijkmatig over mijn gezicht en hals. Ik gebruik een Beauty Blender dupe om de foundation mooi egaal te maken en ik was blij verrast dat het niet alleen heel goed blend op mijn huid, maar ik heb ook de hele dag niet het gevoel gehad dat ik foundation op had. Ik heb voor mijn gevoel gewoon geen make-up op gehad, terwijl ik in de spiegel wel een mooi glad gezicht zag. Ook 's avonds zag mijn gezicht er nog prima uit. Na een dag stoeien en ravotten met mijn twee zoons, na het draaien van het huishouden, na een wandelingetje in winters weer. Ik mag absoluut niet klagen.

De Maybelline Fit me! heeft me blij verrast en het zou heel goed mogelijk kunnen zijn dat dit mijn nieuwe favoriet wordt.

Maybelline Fit Me Foundation 120 Classic Ivory

Maybelline Fit me! kost €14,49 voor 30 ml en is verkrijgbaar bij vrijwel alle drogisterijen.

Welke foundation is jouw favoriet en welke zou je graag willen proberen?

You May Also Like

0 reacties