Primark Shopper voor de MacBook

Ik had updates beloofd als ik accessoires binnen kreeg voor mijn Mac. Hierbij dus de eerste. Ik heb natuurlijk een tas nodig om mijn laptop in te vervoeren en ik had geen tas in huis die groot genoeg was. Dat werd dus een tripje naar de Primark. Binnenkort volgt daar nog een shoplog van.

De tas moest groot genoeg zijn voor de Mac en alle andere spullen die ik met me meesleep, telefoon, tablet, portemonnee en make-up. De Primark heeft een ruim aanbod aan tassen en ik had in mijn hoofd dat het een shopper moest worden, vanwege de afmetingen.

Rood Wit Blauwe grote Shopper

Deze is het geworden, een leuke rood-wit-blauwe tas, een van de weinige met kleur, omdat er voornamelijk nog wintercollectie hing. Lekker opvallend en groot genoeg voor mijn spullen.

Tasje dat vastzit aan de grote shopper

Als extraatje zit er een klein tasje met rits vast aan de shopper, handig voor kleine spulletjes als sleutels en lipsticks.

Binnenkant van de shopper

De binnenkant is gevoerd met een zachte, zwarte stof. Op deze foto kun je de binnenkant goed zien. Lekker veel ruimte. De buitenkant is van nepleer.

De tas kost €12,- en is verkrijgbaar bij de Primark.

Nu is het wachten nog op de plastic cover en de neopreen hoes die ik heb besteld.

You May Also Like

0 reacties