Snack Time! Magnum Signature Chocolate Classic

Wie is er nou niet gek op een heerlijke Magnum? Dit ijs is al jaren megapopulair en nu heeft Magnum een eigen chocoladereep op de markt gebracht. Wij konden niet wachten om deze te proberen.

Signature Chocolate Classic

De verpakking is mooi, het ziet eruit als dure chocola en dat is het dan ook. De reep kost €1,99 voor 90 gram. Mede door de prijs zijn de verwachtingen redelijk hoog. Zou Magnum die verwachtingen waar maken?

Ingredienten

De ingrediënten zijn standaard, alles wat je zou verwachten in een reep melkchocolade zit erin. Niks raars dus. Nu maar snel openmaken!

Magnum Folieverpakking

Het aluminiumfolie om de reep is mooi zeg! Goudkleurig met het Magnumlogo.

Reep Magnum

De reep zelf is best mooi, maar hoe eet je dit? Ja, als ik alleen was geweest dan ging hij zo mijn mond in, maar we zijn vandaag met zijn vieren, delen dus. We hebben hem maar gewoon zelf in stukjes gebroken. Iedereen heeft uitgebreid geproefd en de meningen zijn licht verdeeld. De kinderen vonden hem lekker, mijn man en ik ook, maar toch hadden we er meer van verwacht. Dit smaakt als een dertien in een dozijn reep. Hij heeft niets onderscheidends, leg er een goedkope reep naast en je proeft weinig verschil.

Milka heeft bijvoorbeeld een herkenbare smaak, net als Cote d'or. Als je die lekker vindt, zul je hem telkens weer kopen om de smaak. Magnum heeft dat niet. Huismerkchocolade smaakt hetzelfde en is veel betaalbaarder. Voor ons is dit dus een eenmalige aanschaf. Hij is lekker, maar niet bijzonder en wat ons betreft dus te duur voor wat je krijgt.

Tot de volgende Snack Time!

You May Also Like

0 reacties