Vrijdag Maskerdag: 7th Heaven Dead Sea Sheet Masque

Happy Friday! Het is weer vrijdag en dus tijd om het weekend lekker ontspannen te beginnen met een fijn masker. Deze week heb ik gekozen voor het 7th Heaven Dead Sea Sheet Masque. De belangrijkste ingredienten van dit masker zijn Dode Zee zout, rode algen en zeewier. Het masker ruikt lekker fris en een beetje chemisch. Het is een voorgevormd masker doordrenkt met fijne, verzorgende ingredienten. Je legt het masker op je gezicht, zet een timer voor 5-10 minuten en ontspannen maar. 

7th heaven dead sea sheet masque

Door het zeezout voel je dit masker je huid prikkelen. Na een paar minuten voelt je huid koel en tintelend aan. Dit is een supersnel masker, speciaal voor mensen met haast, dus je bent zo klaar. Toen ik het masker eraf haalde heb ik het masker uitgeknepen boven mijn hand en heb er mijn gezicht mee gemasseerd. Daarna heb ik het overtollige product afgespoeld met warm water.

7th heaven dead sea sheet masque gebruiksaanwijzing

Mijn huid voelde meteen gehydrateerd en zacht aan. Ook na een paar uur was mijn huid nog lekker zacht. Ik heb nog een paar uur een fijn tintelend gevoel gehad. Ik heb geen last gehad van droge, trekkerige plekjes.

Een fijn weekend en tot zondag voor mijn nieuwe blog!

You May Also Like

0 reacties