Andrelon Get The Volume Mousse

Ik heb glad, sluik haar. Het is erg lastig om daar een beetje volume in te krijgen. Ik weet dat ik op dit vlak moeilijk haar heb, omdat de kapper de grootste moeite had met het creëren van mijn krullenkapsel voor mijn trouwdag. Er zijn heel wat producten in mijn haar verdwenen die dag... 

Andrelon heeft een eindeloos assortiment van haarproducten en er komt regelmatig weer iets nieuws bij. Ik gebruik vaak hun shampoo's en conditioners en nu wordt het maar eens tijd dat ik ook hun stylingproducten eens ga proberen.

Get the Volume Mousse

Ik vind de verpakking prachtig, dat was een van de redenen dat ik voor deze bus ben gegaan. Het belangrijkste is dat ze beloven je haar gewichtloos te maken en langdurig volume te geven. Mooi, precies wat ik wil. Ook beloven ze heat protection, ook handig bij stylen en föhnen.

Get the Volume Mousse close up

Ik gebruik mousse altijd alleen op handdoekdroog haar, maar je kan deze mousse ook gebruiken op droog haar. Ik deed een flinke toef op mijn hand en het was net slagroom. De makers hebben gekozen voor een stervormige spuitmond, dus het lijkt net of je slagroom in je haar doet. Het product verdeelt makkelijk en na het föhnen voelde mijn haar nog steeds zacht, maar wel met iets meer structuur dan normaal. Ook voelde het bij de puntjes ietwat droog. Het geeft inderdaad wat volume en zelfs bij mijn haar was dat na een paar uur nog zichtbaar.

Aan het einde van de dag is er niets meer van terug te vinden, maar je kan er natuurlijk voor kiezen om je haar te voorzien van nog een slagroomtoef, dan zit het weer een aantal uur mooi. 's Avonds borstel je het product er zo uit, er blijft niet veel achter, ook handig, want ik was niet iedere dag mijn haar.

Voor mij is het een blijvertje, voor nu dan, tot ik tegen een beter product aanloop. Het doet wat het zegt dat het doet, altijd fijn als iets niet alleen een verkooppraatje is. 

Tot morgen!

You May Also Like

0 reacties