Catrice Lip Cushion

Zo langzamerhand stromen de winkels vol met de nieuwe lente/zomer collecties. Een heerlijk moment, vind ik altijd. Dan kan ik weer lekker tussen alle nieuwe producten snuffelen en uitkiezen wat ik wil proberen. Dit keer de nieuwe lipgloss van Catrice. 

Verpakking

De verpakking vind ik stijlvol, maar niet heel bijzonder. Ik heb gekozen voor de kleur 040 Absolute Razz'Berry. Ik heb hem gekocht bij Kruidvat voor €4,99. Geen slechte prijs voor een lipgloss, dacht ik.

Lipgloss met swatch

De kleur is redelijk doorschijnend en heeft een mooie rood-roze kleur.

Sponsapplicator

Ik weet niet of je bekend bent met de Maybelline Age Rewind Concealer, maar die heeft exact dezelfde applicator. Vooral bij het eerste gebruik moet je even oppassen. Je moet aan de onderkant draaien om het product naar de applicator te duwen, dit duurt de eerste keer heel lang, waardoor je de neiging hebt om te snel te draaien en vervolgens opeens met teveel product zit. Als je rustig aan doet zie je opeens het witte sponsje rode vlekjes krijgen, dan moet je gelijk ophouden met draaien.

Lipgloss op lippen

Door het sponsje kun je de lipgloss makkelijk aanbrengen en wordt het niet snel teveel. De kleur glanst mooi en ik vind hem niet te plakkerig. Hij blijft ook goed zitten, al moet je natuurlijk wel opnieuw aanbrengen na eten en drinken. Hij voelt verzorgend en droogt je lippen niet uit. Het sponsje is even wennen, maar ik vind hem best fijn. Ik blijf hem zeker gebruiken.

You May Also Like

0 reacties