Cien Dip-In Nail Polish Remover

Ik me ervan bewust dat ik een enorme spuit 11 ben met dit artikel, maar ik wil even de laatste mensen in Nederland onder hun steen uithalen. Dit artikel is dan ook speciaal voor iedereen die nog nooit heeft gehoord van dip-in nagellakremover.

Ik ben al een poosje bezig met make-up, en dan vooral mijn gezicht. Nagellak gebruikte ik eigenlijk niet zo vaak, en als ik al de moeite nam, dan liet ik de nagellak net zo lang zitten tot het er vanzelf weer afging. Tot zover mijn verklaring, echt, als ik eerder had geweten van het bestaan van dit product, dan had ik het allang in huis gehad.

Potje Dip-In Remover

Ik liep afgelopen week in de Lidl mijn boodschappen te doen, en ik neus altijd even bij de beautyproducten. Mijn oog viel op dit potje en ik vond het meteen een briljante uitvinding. Ik heb er eentje meegenomen en meteen thuis uitgeprobeerd, want ik was nagellak aan het testen voor een ander artikel. Ik liep dus iedere dag te klungelen met een watje en een fles remover inclusief een huis gehuld in die typische stank die daarbij hoort.

Het gebruikt van dit potje is zo simpel, je steekt je vinger erin, even draaien en klaar. Dat is alles. Na gebruik even je handen wassen en je bent helemaal klaar en nagellakvrij. Bijkomend voordeel is ook dat de acetonlucht niet in de kamer blijft hangen.

Open potje naggellak remover

Enige kanttekening bij dit product, bij sommige glitterlakjes kan de lak aan de foam blijven plakken en de foam daardoor stukmaken. Geen probleem voor mij, want ik gebruik zelden glitterlak, maar je bent gewaarschuwd.

Ik kan niet zeggen hoe lang een potje precies meegaat, omdat ik hem net nieuw in gebruik heb, maar je weet dat je aan een nieuwe toe bent als je vingers niet meer schoon uit het potje komen. Je kan bij vrijwel iedere drogisterij dit product kopen, bijna ieder merk heeft er wel eentje. De mijne komt dus bij de Lidl vandaan en kostte €1,49 voor 75 ml.

Als dit product voor jou ook nieuw is, dan raad ik je echt aan om het eens te proberen, ik vind het ideaal!

You May Also Like

0 reacties