Cien Sky Deluxe Hand Cream

Het is een hele mond vol, deze week heb de Beauty Elements by Cien Sky Deluxe Hand Cream Orchid & Rice Milk getest. Dit is een tubetje handcreme uit het vaste assortiment van de Lidl. Hij ruikt heerlijk naar orchideeen, een van mijn favoriete bloemen, dus ik kon het niet laten om hem mee te nemen.

Tube handcreme van Cien met orchidee en rijstmelk

Het is een simpele witte tube met een mooie glanzende blauwpaarse cirkel aan de voorkant. De verpakking ziet er best luxe uit, echt een verwenproduct om te zien. Zoals gezegd ruikt de creme lekker naar bloemen.

Bij het eerste gebruik valt me gelijk op dat de creme verandert in een waterige substantie tijdens het smeren, dan worden je handen opeens heel stug en trekt de creme snel in, en even later zijn je handen superzacht. Beetje vreemd, maar uiteindelijk doet het wat je wil, dus prima. Na water is glycerine het hoofdbestanddeel van deze creme, dus dan weet je al dat het product iets doet, namelijk vocht vasthouden. Dat veroorzaakt dat zachte velletje direct na het smeren.

Open tube handcreme

Deze creme voelt eventjes lekker verzorgend aan en is ook niet vet, dus je kunt gelijk verder met je dagelijkse bezigheden, maar hij doet helaas niet zoveel voor mijn ruwe knokkels. ik heb minstens twee andere cremes in huis die dat wel doen, maar die zijn ook iets duurder. Voor de prijs die je betaalt heb je een prima handcreme voor in je tas te pakken, je moet er alleen geen wonderen van verwachten, hij kost maar €1,99 voor 75 ml.

Ik heb zeker meer nodig van een handcreme, dus ik maak deze op, want hij ruikt echt lekker, maar ik koop dit product niet nog een keer.

You May Also Like

1 reacties