Emite Long Lash Waterproof Mascara

Ook vandaag weer een product uit de Styletone Box. De onmogelijk op de foto te zetten Emite Long Last Waterproof Mascara. Niet in Nederland verkrijgbaar, wel te bestellen bij de bron voor €22,-. Niet de goedkoopste mascara die ik ooit heb geprobeerd.

Huls

De huls is zwart, de belettering ook. Je moet de huls echt een beetje draaien in het licht om te kunnen zien wat erop staat. Je krijgt 10,5 ml product.

Mascara

Nog steeds niet heel goed leesbaar, maar goed, als het product maar werkt, ben ik al tevreden.

Mascara

De mascara heeft een standaard applicator, de kleur van het product is zwart.

Wimpers

Mijn wimpers met alleen primer.

Wimpers

En met de mascara.

Ik heb niet superveel wimpers en deze mascara doet echt wel wat, zoals je kunt zien. Het maakt mijn wimpers langer, en ook nog eens superweinig geklonter, ook niet onbelangrijk. Hij blijft de hele dag door goed zitten. Ook tijdens het stormachtige weer van de afgelopen week. Ik had geen panda-ogen toen ik thuiskwam. Je moet moet met deze mascara niet gaan zwemmen, dat trekt hij niet, op de site staat bij de beschrijving ook water resistant, niet waterproof.

Ik ben heel tevreden over deze mascara, hij blijft goed zitten en doet verder ook wat hij belooft.

Je kunt Emite alleen kopen via hun site, maar ze beloven wel gratis verzending. Invoerrechten zouden ook niet van toepassing moeten zijn, omdat je binnen Europa besteld.

You May Also Like

0 reacties