Garnier Fructis 3 in 1 Wonder Butter

Ik heb de Garnier Fructis 3 in 1 Wonder Butter in Duitsland op de kop getikt. Je krijgt maar liefst 400ml product voor maar €2,65. Je kunt het op drie manieren gebruiken.

Pot met Garnier haarproduct

1. Als conditioner onder de douche, na het haren wassen, het werkt dan als een haarmasker dat je haar heerlijk zacht en makkelijk doorkambaar maakt.

2. Als leave-in conditioner op handdoekdroog haar. Gebruik in dit geval maar een heel klein beetje, anders kan je haar slap en futloos lijken. Maar met een klein beetje, ter grootte van een erwt, geeft het je haar net wat extra's.

3. Als stylingproduct op droog haar. Ook hier geldt weer, a little bit goes a very long way. Je kunt bij droog haar zorgen voor wat extra volume en zachtheid op de dagen dat je je haar niet wast.

Open pot Garnier haarproduct met swatch

Ik gebruik hem zelf voornamelijk als conditioner onder de douche, ik heb andere, fijnere producten voor na het douchen. Je loopt als snel het risico dat je teveel gebruikt en dat je haar er niet mooier op wordt. Als conditioner is het een blijvertje.

Ik heb hem in Nederland helaas nog niet kunnen vinden, maar in Duitsland en Groot-Brittannië ligt hij gewoon in de winkels.

Welke haarproduct zou jij mij aanraden?

You May Also Like

0 reacties