Manna Kadar Lash Primer

Om kennis te maken met nieuwe producten heb ik sinds kort de Styletone Box. Dit keer kreeg ik onder andere een wimper primer. Waarom ook niet? We gebruiken tegenwoordig voor alles een primer. Voor je gezicht, je ogen, je lippen, waarom niet voor je wimpers. Dit product is multifunctioneel, het is niet alleen een primer, je kan hem ook gebruiker als conditioner voor je wimpers in de nacht.

Wimperprimer

Ik vind hem behoorlijk prijzig. Je betaalt omgerekend €19,95 voor 4 gram. Hij is wel zuinig in gebruik, een laagje is genoeg. Je kunt hem 's ochtends gebruiken onder je mascara, dan zorgt dit product ervoor dat je je mascara minder klonterig aan kunt brengen en hem 's avonds makkelijker kunt verwijderen.

Applicator

Voor het slapen gaan kun je hem aanbrengen als conditioner, die je wimpers verzorgt en de haartjes minder laat afbreken. Mooiere, vollere wimpers dus. Ook zou je hem kunnen gebruiken als wenkbrauwen, omdat hij doorzichtig opdroogt.

Op de wimpers

Ik ben hem gaan gebruiken als basis voor mijn mascara, en ik moet zeggen dat ik best tevreden ben. Het product droogt na dertig seconden, daarna kun je gelijk mascara aanbrengen. Zoals je kan zien op de foto, is het product wit bij het aanbrengen. Mijn mascara's, ook de minder goede, brengen echt makkelijker aan. Ik ben minder lang bezig en het resultaat is mooier.

Ik ben er nog niet over uit of het zijn prijs waardig is, van het makkelijker afhalen 's avonds heb ik bijvoorbeeld nog niet zoveel gemerkt, zeker niet als ik waterproof mascara heb gebruikt. 's Nachts gebruiken als conditioner vind ik een beetje geneuzel, dat moet hij dan maar overdag doen, klinkt in mijn oren meer als een trucje om het product twee keer sneller op te maken. Wat mij ook opviel, was dat de belettering op de huls na een paar keer gebruik gewoon is verdwenen, je veegt het er zo af. Lijkt mij niet zo handig.

Manna Kadar is, voor zover mij bekend, niet te koop in Nederland, maar je kan via hun website wel gewoon bestellen, ze versturen internationaal. Let dan wel op invoerrechten en hoge verzendkosten.

You May Also Like

0 reacties