Maybelline Vivid Matte Liquid

Het is al een wat ouder product, en ik heb al een aantal reviews gelezen uit mei/juni 2016, maar juist door die reviews heb ik het idee dat er in de tussentijd iets is veranderd aan de formule van deze lipstick. Ik heb het over de Maybelline Vivid Matte Liquid, en dan specifiek over de kleur 05 Nude Flush, want die heb ik.

Liquid Lipstick van Maybelline

In vrijwel alle reviews die ik heb gelezen was het voornaamste commentaar dat dit product niet mat wordt, maar juist een beetje satijnachtig en glanzend blijft. Ook was men goed te spreken over hoe het product op de lippen zit en de houdbaarheid ervan.

Open verpakking liquid lipstick

De verpakking is, om te beginnen, mooi en simpel, what you see is what you get. De formule is niet heel vloeibaar, meer een soort mousse, heel zacht en brengt door de applicator heel makkelijk aan.

Maybelline Vivid Matte Liquid 05 Nude Flush

Bij een matterende liquid lipstick zou je verwachten dat het product een keer opdroogt, dat doet deze niet, hij droogt wel iets in, waardoor de meeste glans verdwijnt, maar superdroog wordt het niet. Mijn lippen voelen wel wat droog aan. Na een kwartiertje is het optimale matte effect wel bereikt.

Voorbeeld van lipstick op mijn lippen

Zoals je kunt zien, accentueert de Vivid Matte Liquid de velletjes op mijn lippen, niet fijn. De kleur zelf is prachtig, maar als ik lach wordt het een lelijk vellenspektakel. En ik verzorg mijn lippen goed, met balsems en een regelmatige scrubbeurt. Zo zonde. Op de foto heb ik de lipstick net aangebracht, het uiteindelijke effect is iets matter en nog dramatischer qua velletjes en lijntjes. Hij blijft wel redelijk lang zitten, zo'n 3 tot 4 uur, maar of je daar nou heel blij mee moet zijn?

Voor wie de Maybelline Vivid Matte Liquid toch wil proberen, hij is onder andere verkrijgbaar bij bol.com, daar kost hij €6,99.

You May Also Like

0 reacties