Miss Sporty Really Me! Mascara

Toen ik laatst bij de Etos was, viel mijn oog op deze mascara. Te schattig voor woorden. De marketing is duidelijk gericht op de wat jongere generatie, maar ik vond hem leuk genoeg om mee te nemen. De prijs kan ik nergens meer terug vinden, maar de mascara's van Miss Sporty variëren in prijs van €1,99 tot €4,49. Volgens mij was hij rond de €3,-. Ik heb gekozen voor de zwarte kleur.

Really Me!

De verpakking is lekker pastelkleurig, roze met mintgroen. Het is een rechttoe rechtaan product, gewoon een zwarte mascara.

Applicator

Dit is de applicator, niets bijzonders, ten opzichte van alle rare vormen die je vandaag de dag tegenkomt. Hij is in ieder geval goed zwart. Aanbrengen gaat redelijk. Voor een volumemascara kost het mij te veel moeite om er daadwerkelijk volume in te krijgen.

Op de wimpers

Ik heb betere mascara's. Deze geeft mijn wimpers een kleurtje, maar meer ook niet, en dat is niet wat hij belooft. Volume is wat we willen en dat krijg je hier helaas niet. Ik blijf hem gebruiken als basismascara, want hij irriteert mijn ogen niet, maar voor de nodige volume moet ik hier echt een andere mascara overheen gebruiken. Zo heeft de Primark in dezelfde prijscategorie betere volumemascara's. Conclusie, leuke verpakking, enigszins tegenvallend product, jammer.

You May Also Like

0 reacties