MUA Limited Edition Metallic Liquid Lips

Ik kreeg de MUA Limited Edition Metallic Liquid Lips in de kleur Glitz gratis bij een bestelling. Het is een kleur die ik zelf niet zo snel zou kopen, dus dit was een mooie kans om het toch eens een keer te proberen.

Liquid Lipstick in de kleur Glitz

Dit is hem, een mooie, rode kleur in een chique verpakking, hij kost normaal gesproken €4,99 en is in ieder geval verkrijgbaar bij Kruidvat.

Open verpakking met applicator MUA

Bij het openmaken is het eerste wat me opvalt de geur. Wat een verschrikkelijke lucht. Maar dat heb je wel vaker bij make-up producten, en dan vervliegt de geur zodra je het product gebruikt, dus ik heb het maar gewoon geprobeerd. Slecht idee... De lucht bleef hangen, zo erg dat ik er gewoon een beetje misselijk van werd. Hij is niet bedorven, dat ruikt weer heel anders. Vroeger had je van dat meisjesspeelgoed dat heel sterk naar vanille rook, dat doet dit ook, maar dan niet op een fijne manier. Ik besef me dat dit geheel aan mij kan liggen en dat jullie er geen last van hebben, maar ik adviseer wel om in de winkel even goed aan de tester te snuffelen voor je hem in je mandje gooit.

Swatch Glitz van MUA

Het aanbrengen gaat soepel, hij is redelijk dekkend en egaal aan te brengen in een poging, dus dat is fijn. Ik ben best tevreden over het resultaat, maar dan... Al snel word ik verzocht even in de spiegel te gaan kijken. Oh-oh... Ja hoor, hij is uit gaan lopen. Mijn mond is een grote rode vlek, heel charmant. Ik gebruik geen lippotlood en dat gaat eigenlijk altijd prima, maar nu dus niet. Ik ben geen roker en ik heb geen lijntjes of rimpels rond mijn mond, en toch is het uitgelopen in lijntjes waarvan ik niet wist dat ze bestonden.

Ik ben eerlijk gezegd blij dat ik hier geen geld aan heb uitgegeven, voor mij werkt dit helemaal niet. Ik word misselijk van de geur en het product blijft gewoon niet zitten bij mij. Ik ga hem niet nog een keer gebruiken, helaas, want de kleur is erg mooi.

Wat vond jij van de MUA Limited Edition Metallic Liquid Lips in Glitz?

You May Also Like

0 reacties