Snack Time! De Valentijnseditie: Milka Pralines

Nog een week, dan is het alweer Valentijnsdag. Eerlijk is eerlijk, wij doen niet aan Valentijn, wij zijn meer van het zomaar verrassen op onverwachte momenten. De meeste aandacht die we eraan besteden is misschien een romantische film kijken op de bank wanneer de kinderen in bed liggen. Dit artikel is dus speciaal voor alle romantici die wel waarde hechten aan deze dag. 

Cadeaudoos chocolaatjes van Milka

Wij hebben gekozen voor dit mooie doosje Milka Pralines, gevuld met hazelnootcreme. Het is Milka, dus in dit huishouden altijd een succes en het doosje brengt de boodschap wel over, wie dit cadeau krijgt, weet dat hij/zij geliefd is, toch?

Ingredientenlijst en voedingswaarde

De ingrediënten en voedingswaarde staan netjes vermeld op de achterkant, niet te veel snoepen, want het zijn kleine suikerbommetjes en ze bevatten dus veel calorieën. Als je de doos niet in een keer leegeet zit je goed :-)

Binnenkant van de verpakking

De binnenkant van de doos, met een papiertje om de chocola te beschermen. Onze twee jongens lopen lekker in de weg, ik krijg bijna geen kans om foto's te maken. Misschien nog een klein aandachtspuntje in de opvoeding, geduld hebben... Snel openmaken maar...

Chocolaatjes in hartjesvorm

Wauw, wat een schatjes, mooie kleine hartjes, twintig stuks, de jongens kunnen de spanning niet meer aan en duiken er samen op. Wij ouders pakken er ook maar snel eentje, we moeten natuurlijk wel allemaal goed proeven.

Kind pakt extra chocola

Wel verdraaid, kleine grijpgrage handjes! Ik heb hierna maar heel snel de doos opgeborgen.

Dit keer is de uitslag geen verrassing, het is Milka, weliswaar in een andere vorm dan normaal, maar de smaak is hetzelfde en die is jaren terug al collectief goedgekeurd. Dit is dus een perfect cadeau voor iedere Milka-liefhebber.

Deze doos is voor €1,95 te koop bij de supermarkt. Deze week is hij zelfs in de aanbieding bij Albert Heijn, daar kost hij nu €1,46.

Wat zijn jouw plannen voor Valentijn?

You May Also Like

0 reacties