Snack Time! Nutella B-Ready

Wie is er niet gek op Nutella? Vroeger, voor de feestdagen, haalde mijn moeder Nutella in huis. Kerstochtend met een croissantje met Nutella. Jum! Nutella heeft nu snack gemaakt om mee te nemen. Dat moeten we natuurlijk proberen. Een verpakking Nutella B-Ready bevat 8 repen. Zo op het oog ziet het er best smakelijk uit.

Snack van Nutella

Op de ingredientenlijst staat ook niet veel raars, behalve krokante specialiteit en krokante stukjes, whut? Volgens mij hebben ze het hier over het korstje en de stukjes hazelnoot in de vulling. In een reep zitten 96 kcal, acceptabel voor een tussendoortje, al bevat het natuurlijk wel erg veel suiker.

Ingrediënten en voedingswaarde

De repen zijn individueel verpakt, wat in je tas stoppen makkelijk maakt. Ook als afternoon snack voor de terugweg van school naar huis kan dit prima.

Reep tussendoortje

En dan, het belangrijkste, de smaak. Mijn oudste zoon is meteen enthousiast, hij vindt het heerlijk, en ik ben alvast blij met het minimum aan kruimels. Mijn jongste vindt het niet zo lekker en laat de helft liggen voor zijn broer. Die offert zich graag op en laat het restje snel verdwijnen.

Mijn man is er ook wel over te spreken. Hij had een ander korstje verwacht. Ik ook, de korst is een soort krokant wafeltje, vergelijkbaar met de Kinderen Bueno. Wij hadden een ander soort koekje verwacht. Ik vond de reep niet zo geweldig. De reep is op de foto een stuk beter gevuld dan in het echt en ik had gehoopt op wat meer smaak. Ik vond het een beetje vlak, niet genoeg chocolade of zo, ik kan mijn vinger er niet goed opleggen.

Voor mijn man en oudste zoon kan ik ze gerust nog een keer kopen, maar mijn jongste en ik slaan ze de volgende keer maar over.

Wil jij dit ook proberen? Ze zijn te koop bij de supermarkt voor €2,39.

You May Also Like

0 reacties