Vrijdag Maskerdag: 7th Heaven Cucumber Peel-Off

Na een drukke week is het dan weer weekend, tijd om lekker te ontspannen, dit keer met een peel-off masker van 7th Heaven. Het hoofdingredient is komkommer, dat belooft dus frisheid. De verpakking belooft een zachte reiniging van de huid. Ik ben benieuwd.

Peel off masker met komkommer

Als ik de verpakking open, valt de geur meteen op. Dit ruikt niet lekker. Het ruikt heel sterk chemisch, een overheersend sterke lucht. Het masker lijkt niet bedorven, dus toch maar aanbrengen. In het begin is de geur bedwelmend, alsof je een half uur met je neus boven de nagellakremover hebt gehangen. Na een paar minuten is de ergste lucht weg, het masker brengt makkelijk aan en glijdt niet, waardoor ik voor de verandering een keer rechtop kan blijven zitten met mijn tablet voor mijn neus.

Gebruiksaanwijzing masker

Het masker moet 15 tot 25 minuten intrekken en opdrogen, al merk ik bij vrijwel alle peel-off maskers dat ze eigenlijk pas na een half uur droog zijn. Dat geldt voor dit masker ook. Maar als het eenmaal droog is, dan kun je in een beweging het masker in zijn geheel verwijderen. Mijn huid is zacht en verzorgd, totaal niet droog en trekkerig.

Het grootste nadeel is de bedwelmende geur, gelukkig is die na een paar minuten wel verdwenen. Het is voor mij wel de reden dat ik dit masker niet nog een keer ga kopen. De tranen sprongen in mijn ogen en ik werd er een beetje misselijk van, dat is wat mij betreft niet de bedoeling.

Dit masker is geschikt voor vegans, dat is weer een groot voordeel. Ook doet het zijn werk, en dat is het belangrijkste.

Dit masker is voor €1,79 verkrijgbaar bij de drogist.

You May Also Like

0 reacties