Vrijdag Maskerdag: Bioaqua Egg Face Mask

En het is alweer weekend, tijd voor een nieuw masker. Ik heb deze keer gekozen voor het Bioaqua Egg Face Mask. Ik heb hem besteld bij Aliexpress en ik heb er ongeveer een maand op moeten wachten. Hij kostte €0,86, niet duur dus. In de verpakking zit een sheetmasker.

Verpakking in eivorm van een sheetmasker

De complete gebruiksaanwijzing is geschreven in een door mij niet gesproken taal, Koreaans of Chinees, maar er staan duidelijke plaatjes op die het toch mogelijk maken dit masker op de juiste manier te gebruiken.

Het masker zit op een plastic folie geplakt, zodat je hem makkelijker op je gezicht kan aanbrengen. Het ruikt fris, een heel subtiel geurtje, bijna niet detecteerbaar. Vind ik fijn. Het masker op je gezicht aanbrengen is even puzzelen, omdat de gaten voor je ogen, neus en mond vrij klein zijn. Als het eenmaal is gelukt, ga ik op mijn bed liggen en laat het masker 15 tot 20 minuten inwerken. Meestal kijk ik youtubefilmpjes, maar de gaten in het masker zijn zo klein dat ik maar gewoon even mijn ogen dichtdoe...

Gebruiksaanwijzing Egg Mask

Als er ruim een kwartier voorbij is, haal ik het masker van mijn gezicht en knijp het boven mijn hand goed uit, de lotion die eruit komt breng ik aan op mijn gezicht, waarom niet alles eruit halen wat erin zit? Daarna spring ik onder de douche en spoel mijn gezicht schoon.

Dit was een heerlijk masker, geen rare geurtjes en een heerlijk verzorgd gevoel en een zachte huid na afloop. Echt genieten dit. Het enige nadeel is de gebruiksaanwijzing, ik kan geen ingrediënten ontcijferen, dat is een beetje jammer. Aan de icoontjes die erop staan meen ik te kunnen concluderen dat dit product niet getest is op dieren en dat is altijd een positief punt.

Heb jij weleens een masker uit China geprobeerd? En wat vond je ervan?

Happy weekend!

You May Also Like

1 reacties

  1. Dat klinkt wel als een goede masker. Zeker voor die prijs. Ik heb zelf een extreegevoelige huid en kan helaas niet zonder ingredienten iets kopen. Anders had ik dit ook een keertje willen proberen.

    BeantwoordenVerwijderen