Cien Hand Cream Asian Cherry Blossom

Ook al is het buiten nu echt lente aan het worden, mijn handen hebben nog steeds wat extra verzorging nodig. Ik hou mijn ogen altijd goed open voor budgetproducten en dit is er weer eentje. Wij doen veel van onze boodschappen bij de Lidl, ik kom er bijna dagelijks. Vlak voor de kassa's staan de make-up en verzorgingsproducten. Ze hebben een redelijk ruim assortiment. Ik heb de Cien Hand Cream uitgezocht op zijn formaat. Een tube van 30 ml is ideaal om mee te nemen in tas. De tube kost €0,99.

Asian Cherry Blossom

De creme zelf heeft de geur van kersenbloesem, en ik vind dat een heerlijke geur. Ik ben sowieso wel fan van fruitluchtjes. Dit geurtje blijft ook lekker subtiel aanwezig op je handen, dus iedere keer dat je handen in de buurt van je gezicht komen, ruik je weer die heerlijke kersengeur.

Asian Cherry Blossom

De formule van de creme is lekker dik en voedend. Je hebt maar een heel klein beetje nodig en doet dus lang met de kleine tube. De creme laat wel een vettig laagje achter op je handen die maar niet in wil trekken, dat vind ik een klein nadeel. Ik hou er wel van dat mijn handen zacht worden en je niet meer merkt dat je gesmeerd hebt. Hij laat geen vlekken achter op dingen die je aanraakt.

Een prima handcreme om altijd bij je te hebben die even snel je handen kan verzorgen, want dat verzorgende gevoel geeft hij zeker.

Alleen te koop bij Lidl.

You May Also Like

0 reacties