Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss

Ik weet dat het donderdag is en dat hier een recept zou moeten staan. De afgelopen weken ben ik druk geweest met van alles en nog wat en koken is er een beetje bij ingeschoten. Recepten bedenken zat er ook al niet in en de recepten die ik de afgelopen weken heb geplaatst zijn ook niet echt culinaire hoogtepunten. Ik heb daarom besloten om te bloggen waar ik zin in heb en de recepten even zo te laten. Als ik iets lekkers bedenk, plaats ik dat natuurlijk gelijk!

Vandaag dus een review van de Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss. Ik heb hem al een tijdje in gebruik en ik heb alle stickertjes eraf gehaald, dus de naam is foetsie, maar ik geloof dat ik 03 Girl of Today heb. Hieronder een swatch.

Lipgloss

De formule is mousse-achtig en hij ruikt naar karamelfudge. Hij belooft de lippen niet uit te drogen en lang te dekken. Aanbrengen gaat soepeltjes, maar ik merk gelijk dat de pigmentatie niet super is. Ook wordt de formule niet echt mat, hij blijft een glaasje houden.

Essence Matt Matt Matt

Dit is na een uurtje op mijn lippen.

03 Girl of Today

Hij lijkt te gaan hechten aan wat droge velletjes, ondanks dat ik mijn lippen gescrubd heb van tevoren. Hij draagt wel prettig, de lipgloss gaat niet droog aanvoelen. Na een uur of drie moet je wel bijwerken, eerder als je gaat eten.

03 Girl of Today

Ik was een beetje teleurgesteld in deze lipgloss, omdat hij een matte finish belooft en dat niet kan leveren, ook vind ik de dekking niet super. Als topcoat zou hij misschien wel goed kunnen werken, dat is iets dat ik nog ga proberen.

De Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat en kost €2,39. De hele collectie bestaat uit vijf verschillende kleuren.

You May Also Like

0 reacties