Essence Volume Stylist Curl & Hold Mascara

Deze mascara maakt deel uit van de voorjaarscollectie van Essence. Hij maakt ook deel uit van mijn Kruidvat shoplog en ik heb hem de afgelopen week flink getest. Hij kost maar €2,99, een zacht prijsje voor een prachtige verpakking.

Mascara

De huls is roze, met drukke belettering en een bewerkte dop. Hij belooft maar liefst 18 uur te blijven zitten. 

Mascara

Bij het openen valt meteen de applicator op. Als je goed kijkt op de foto kun je zien dat het borsteltje aan een kant zit, dit is speciaal gedaan om je wimpers goed te kunnen kleuren en ze een beetje te krullen. Mij valt vooral op dat je nu extra moet oppassen voor klontjes in je wimpers.

Essence

Het aanbrengen gaat redelijk, zoals ik al zei, klontjesalert!!! Ik had het idee dat ik langer bezig was dan normaal, het kost wat moeite om deze mascara mooi aan te brengen.

Hij blijft in de loop van de dag prima zitten. Ik heb de mascara opgebracht om een uur of 7 in de ochtend en ik heb hem er 's avonds na 22 uur afgehaald. Ik heb geen last gehad van vlekken of panda-ogen. Dat is ruim 15 uur, netjes toch? Ik heb er wel vertrouwen in dat deze mascara de 18 uur red, maar daar ga ik waarschijnlijk niet achterkomen, want ik hecht te veel aan een goede nachtrust.

Een prima mascara voor een prima prijs, je moet alleen even opletten bij het aanbrengen.

You May Also Like

0 reacties