Favorieten februari 2017

Het is alweer 1 maart, dat betekent dat dit artikel volstaat met mijn favorieten van februari. Het was even zoeken, want door algehele kwakkelende malaise, heb ik de afgelopen maand niet zo heel veel make-up gebruikt. Ik ben eigenlijk maar twee of drie keer met een full face de deur uitgelopen. Maar goed, het is toch gelukt. Veel plezier!

Lipbalsem

Mijn redder in nood tijdens menig verkoudheid en de winter in het algemeen, de oude vertrouwde EOS lipbalsems.

Lipproduct

Naar deze heb ik vaak gegrepen, het is officieel geen lipstick, maar een butter, meer een verzorgend product. Hij geeft een prachtige kleur af die lang blijft zitten en mijn lippen voelen alsof ze zijn ingesmeerd met een lipbalsem. Super!

Met argan

Dit was een aanbieding bij Lidl, volgens mij zit hij (helaas) niet standaard in het assortiment. Het is in ieder geval een Hand & Body Lotion. Ik gebruik hem voor mijn handen, ik vind de pompflacon heel erg handig. Hij ruikt heerlijk naar arganolie.

Lipgloss

Catrice heeft de Lip Cushion opgenomen in de nieuwe collectie en ik ben fan. De applicator is even wennen, maar het brengt makkelijk aan, zonder te smeren. Het product zelf is een mooie lipgloss.

Nagellak

Deze nagellak is uit de nieuwe collectie van Essence, hij geeft een mooie parelmoer/metallic glans en blijft met een toplaagje ook nog eens best lang zitten.

Foundation

Tenslotte de Essence Instant Matt Foundation. Een hele fijne, matte foundation. Het komt als dikke mousse uit de flacon, maar het smeert heel mooi uit en valt goed te blenden.

Wat waren jouw favorieten van februari?

You May Also Like

0 reacties