Freedom Pink Collection Lipstick

Toen ik laatst een grote bestelling plaatste bij Boozyshop, heb ik een paar nieuwe producten uitgezocht om te proberen. Deze Freedom lipsticks zaten daarbij. Vijf lipsticks voor maar €5,95, zou dat wat kunnen zijn?

Lipsticks

Lipsticks

Lipsticks

Op het eerste gezicht lijken het prima lipsticks, met mooie roze kleuren, ik kan niet wachten om te gaan proberen. Eerst maar eens een paar swatches maken.

Kleuren
Van links naar rechts: 101 Flushed, 102 Candy Sweet, 103 Pink Lust, 104 Wildflower en 105 Tell Your Friends
De lipsticks zijn niet allemaal even goed gepigmenteerd. Zo kun je bij de swatches al zien dat 102 Candy Sweet prima zal gaan dekken, maar dat 104 Wildflower behoorlijk doorschijnend is.

Zo zien ze eruit op mijn lippen:

Freedom
101 Flushed

Freedom
102 Candy Sweet

Freedom
103 Pink Lust

Freedom
104 Wildflower

Freedom
105 Tell Your Friends
Tja, wat zal ik eens zeggen? De enige kleur die echt mooi staat is 102 Candy Sweet, dit is gelijk de enige kleur die mooi dekt en niet in de lijntjes trekt. De andere kleuren zijn niet dekkend, hoe hard ik ook smeer en ze kruipen vreselijk in alle lijntjes, waardoor het resultaat gewoon niet mooi is, helaas. 

De kleuren 104 Wildflower en 105 Tell Your Friends ga ik zeker niet nog een keer gebruiken. Naast de kwaliteit, staan de kleuren me gewoon niet mooi. 101 Flushed en 103 Pink Lust ga ik nog wel gebruiken, maar dan als basis, met een mooie lipgloss eroverheen.

De lipsticks hebben geen vreemd geurtje en ze brengen wel fijn aan, ze voelen romig op de lippen en ze blijven 2-3 uur goed zitten, korter als je gaat eten.

Ik vind €5,95 een mooie prijs om vijf lipsticks uit te proberen.

You May Also Like

0 reacties