MakeUp Revolution The Viper Mascara

Onlangs heb ik mijn slag geslagen bij Boozyshop. Een van mijn nieuwe aanwinsten is de MakeUp Revolution The Viper Mascara, hij kost €3,95, en de huls is een plaatje, lekker anders dan anders.

Makeup Revolution

De huls is dus opvallend, en de tagline is "Mascara with bite", dat belooft heel wat, ik ben heel benieuwd of het die belofte waarmaakt.

Makeup Revolution

Makeup Revolution

Door het speciaal gevormde borsteltje zou de mascara kunnen zorgen voor extra volume en lift. Ook zou je zo de mascara heel precies kunnen aanbrengen. En zo ziet dat eruit:

The Viper

The Viper

Ik vind het resultaat teleurstellend, daarnaast vind ik de mascara lastig aan te brengen, omdat de formule erg dun is. Daardoor knoeit het heel makkelijk. Ik heb heel erg moeten corrigeren met een wattenstaafje, omdat de mascara echt overal zat, niet alleen onder mijn ogen, maar ook op mijn oogleden. Het volume effect zie ik ook niet echt, ondanks dat ik mijn wimperprimer heb gebruikt. Ik heb echt betere mascara's, ook niet superduur.

Hij blijft gedurende de dag wel goed zitten, geen panda-ogen, dat is weer mooi meegenomen. Het is geen waterproof mascara en door de dunne formule zou ik het ook niet uitproberen in een flinke regenbui.

Ik denk niet dat ik The Viper vaak uit de kast ga trekken, te irritant om mooi aan te brengen en geen wow-effect, helaas. Ik had misschien wat te hoge verwachtingen, maar hij doet niet wat hij belooft. Hij geeft je wimpers een kleurtje, en dat was het dan wel. Jammer!

You May Also Like

0 reacties