Maskerdag: 7th Heaven Dead Sea Mud Pac

Woohoo! Het is weekend! De afgelopen weken lopen we hier met z'n allen ontzettend te kwakkelen, waaronder een heel slecht slapende peuter, dus ik ben toe aan een paar vrije dagen. Ik heb deze week gekozen voor een moddermasker, omdat dat, naast kleimaskers, toch wel mijn favoriete soort is. Jezelf heerlijk dik insmeren en dan lekker ontspannen tot je merkt dat het masker begint te barsten.

Masker

Het 7th Heaven Dead Sea Mud Pac moet het hebben van Dode Zee-zout, zeewier en lavendel. Hij ruikt een beetje chemisch, maar dat is bij dit masker niet storend, vind ik. Heel in de verte ruik je misschien een klein beetje de lavendel. Ik raad je aan om bij dit masker een bakje te pakken en met twee handen het product uit de verpakking te knijpen, ik moest mijn man roepen om even te helpen, omdat het mij niet lukte de verpakking goed leeg te krijgen met een hand. De substantie is aan de dikke kant, en smeert om die reden erg lekker. Het spul is behoorlijk blauw, dus mijn zoons hadden me al snel omgedoopt tot mamasmurf.

Gebruiksaanwijzing

Op bed liggen en ontspannen zat er dit keer niet in, omdat een van de kleine stalkers op mijn buik kwam zitten en mijn gezicht steeds kusjes wilde geven. Maar goed, er zijn ergere dingen, het kwartier vloog in ieder geval om. Als er barstjes verschijnen, weet je dat het tijd wordt om je gezicht te wassen. En dat gaat redelijk makkelijk. Je moet even door de dikste laag heen, daarna spoel je het zo weg. Mijn gezicht voelde daarna lekker zacht aan, en ook na een paar uur voelde mijn huid niet trekkerig of droog.

Het 7th Heaven Dead Sea Mud Pac is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat voor €1,79.

Fijn weekend!

You May Also Like

0 reacties