Milani Conceal + Perfect 2-in-1

Ik ben een fanatiek YouTube kijker. Een van mijn favoriete beautyvloggers is Tati Westbrook. Zij plaatst iedere werkdag een beautyvideo waarin ze dingen uitprobeert en haar eerlijke mening geeft. Ze was een poosje terug erg enthousiast over deze Milani Foundation, een merk dat niet makkelijk verkrijgbaar is in Nederland. Ik heb hem toen op mijn lijstje gezet en ben hem vervolgens vergeten. Toen ik vorige week liep te snuffelen bij Boozyshop, kwam ik het merk Milani tegen, en deze foundation hadden ze ook in het assortiment! Ik heb €12,95 betaald voor 30 ml. 

Foundation

Ik heb gekozen voor de lichtste kleur, 01 Creamy vanilla. Ik was wel een beetje bang dat de kleur alsnog te geel zou zijn voor mij, maar ik wilde het toch graag proberen.

Foundation

De verpakking is een mooie glazen flacon met een hygiënisch pompje. Hij ziet er best chic uit. Volgens de verpakking geeft de foundation een medium tot volledige dekking, bevat hij geen olie, blijft hij lang zitten en is waterresistent en zweetproof. Klinkt prima!

Foundation

Foundation

Een kleine hoeveelheid brengt je heel ver, zoals je kunt zien is hij behoorlijk dekkend, al met een heel klein beetje.

Foundation

Dit is de foundation op mijn gezicht. Hij dekt waar ik dat wil en het gele valt gelukkig ook mee. Hij had voor mij ietsje rozer gemogen, omdat dat beter bij mijn huid past, maar hier kan ik ook prima mee uit de voeten. Hij heeft een mooie finish, en zoals beloofd, hij blijft de hele dag goed zitten. Ook blend hij makkelijk uit bij het aanbrengen, ook niet onbelangrijk.

Je kan de Milani Conceal + Perfect ook gebruiken als concealer, maar dat werkt bij mij niet, omdat ik mijn concealer graag een tint lichter wil dan mijn foundation en dit is al de lichtste kleur, maar ik kan me voorstellen dat hij voor dat doeleinde ook prima werkt.

Ik ben tevreden en blijf hem zeker gebruiken. Wat is jouw favoriete foundation?

You May Also Like

0 reacties