Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine

Ik weet dat dit product al een hele poos in de winkel ligt, maar ik wilde er toch nog even mijn zegje over doen. Ik heb het over de Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine. Ik ben een beetje blijven hangen in de chubby stick hype, en iedere keer als ik er eentje tegenkom, kan ik het niet laten, zeker als ze zo budgetproof zijn als deze, namelijk €2,99.

Lipgloss

Ik heb gekozen voor de kleur DeLipLicious, op de foto lijkt hij roder dan in hij in het echt is, hij heeft een duidelijke oranje ondertoon.

Lipkleur

Het is een makkelijk opdraaipotlood, waarmee je je lippen in kunt kleuren, hij geeft veel pigment en dus een goede, egale dekking. Aanbrengen gaat snel en is heel simpel, ook bijwerken is geen probleem. Hij blijft wel afgeven, dus pas op met witte kleding en het zoenen van je gezin!

Lipkleur

Hij blijft toch wel een uur of drie goed zitten, lijkt mij prima. Deze kleur was echter wel een misser voor mij. Ik had hem wat minder heftig ingeschat en hij blijkt gewoon te oranje te zijn voor bij mijn huidskleur. Het staat me helaas niet geweldig. Qua kwaliteit heb ik niets te klagen en kun je hem gerust proberen. De Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine is verkrijgbaar in 6 kleuren, waarvan de meesten wat minder heftig zijn dan deze.

You May Also Like

0 reacties