P2 Techno Chrome Polish

Ik ben weer naar DM in Duitsland geweest, voornamelijk om de voorraad deodorant en shampoo aan te vullen, maar ik heb natuurlijk ook in de make-upschappen gekeken. Daar ontdekte ik deze nagellak. Een metallic roze kleur, voor maar €2,45.

040 Pink Spark

Er waren nog veel meer metallic kleuren, maar ik heb me ingehouden. Volgens de gebruiksaanwijzing moet je eerst een basecoat aanbrengen en daarna twee laagjes van de Techno Chrome. Ik heb geen basecoat gebruikt en om eerlijk te zijn is een enkel laagje wat mij betreft ook genoeg. Hij dekt de eerste keer namelijk prima.

Op mijn nagels

De foto laat de kleur helaas niet helemaal mooi uitkomen, in het echt is het zoveel mooier. Hier heb ik wel twee laagjes gebruikt. Ik zou wel een topcoat aanraden, want anders is de kleur snel beschadigd. De eerste keer dat ik hem droeg, geen basis of top en maar een laagje, begon hij na een dag te vervagen.

Als je je braaf aan de gebruiksaanwijzing houdt en je voegt een toplaag toe, dan heb je lang een mooie kleur op je nagels.

Volgens mij is P2 alleen verkrijgbaar in Duitsland, dus als je een keertje de grens oversteekt, ga dan zeker een keer langs bij DM.

You May Also Like

0 reacties