Seraphine Botanicals Guava Butter Lip & Cheek Stain

Dit product zat in mijn eerste Styletone Box. Dit kleine, mooie doosje viel me gelijk op. Het is de Guava Butter Lip & Cheek Stain van Seraphine Botanicals

Seraphine Botanicals

Het doosje is prachtig. Seraphine Botanicals is een bedrijf dat make-up, huid- en haarverzorgingsproducten maakt die niet alleen veganistisch zijn, maar ook diervriendelijk. Als je hier iets koopt, weet je zeker dat er geen dieren hebben hoeven lijden. De Guava Butter kost omgerekend €21,-. Seraphine Botanicals is niet in Nederlandse winkels te koop, voor zover mij bekend, maar je kunt via de website wel gewoon bestellen.

Lip & Cheek Stain

Het is een redelijk kleine verpakking, maar hij is goed gepigmenteerd, dus je doet er ook lang mee. Je kunt hem gebruiken als lippenstift, maar ook als blush. Nou is dit niet helemaal mijn kleur, ik vind hem wat te oranje, dus ik heb hem alleen op mijn lippen gebruikt. Als blush is hij voor mij helaas niet geschikt.

Op de lippen

Op mijn lippen voelt de Guava Butter romig en lekker verzorgend, hij geeft goed kleur af, die ook lang blijft zitten. Ik draag hem op dit moment, en het zit er al meer dan twee uur goed op, zelfs na eten en drinken. Ook wanneer je het gevoel hebt dat alles van je lippen af is, zit er toch nog een kleurtje op. Je hoeft dus ook niet te vaak bij te werken.

Ik denk niet dat ik hem zelf zou kopen, maar dat is alleen vanwege de kleur, verder is het een prima product.

You May Also Like

0 reacties