Snack Time! AH Smoothiebasis

We zijn met zijn allen op de gezonde toer, ik om af te vallen, en de rest van de clan om meer groenten binnen te krijgen. Tegenwoordig maak ik iedere ochtend een kan smoothie. Daarvoor gebruik ik soms de AH Basis voor Smoothie. 
Ananas Rode Biet Bramen Gember

Dit product is verkrijgbaar in vier verschillende versies en de prijst is €1,99-2,15. Ik vind smoothies de ideale manier om mijn kinderen meer groente te laten eten. Vooral mijn oudste eet heel weinig groente.
Pompoen Mango Banaan Pastinaak
 Voor ik 's avonds naar bed ga, haal ik een doosje uit de vriezer en leg hem vast in de koelkast. De volgende ochtend is het ontdooit en valt het niet als een grote ijsklont op de maag.
Banaan Boerenkool Mango Citroengras
 Op de verpakking staat dat je 350 ml sinaasappelsap moet toevoegen. Ik doe de helft, de rest vul ik aan met water. Ook zou je een melksoort of yoghurt kunnen proberen.
Ananas Mango Banaan Avocado Basilicum
Hier zijn de kinderen erg enthousiast. De oudste is helemaal in zijn nopjes dat hij 's ochtends voor school een milkshake mag drinken. Wij ouders zijn iets minder enthousiast over de rode bieten-versie. Die vonden we allebei niet zo lekker.

Ik ben op zoek naar lekkere smoothierecepten met veel groenten, maar als ik even niet weet wat ik kan gebruiken, dan komt zo'n doosje toch wel heel handig uit. Makkelijk en snel.

O ja, tip van mij, spoel de blender meteen na gebruik om, dat scheelt een heleboel poetswerk!

You May Also Like

1 reacties