Snack Time! Favorina Dip Eggs Milk Creme

Op 16 en 17 april is het Pasen. Een goed excuus voor alle supermarkten om in februari de winkels al vol te hebben liggen met paaslekkers. Het is nog net niet zo erg als kruidnoten in augustus, maar dat lijkt me een discussie voor een andere keer...

Speciaal voor Snack Time! ben ik van al mijn principes afgestapt en heb deze eitjes gekocht. Milka heeft al jaren lepeleitjes in hun paasassortiment, maar die kosten €3,59 voor 4 eieren. Bij Lidl kun je nu deze variant kopen voor €1,99! Dat scheelt bijna de helft. Dat moesten we dus even proberen.

Chocola

Deze eitjes zijn gemaakt van Fairtrade chocolade, dat is een mooi pluspunt. Ik heb gekozen voor de melkvulling, omdat wij die hier in huis het lekkerst vinden. Ze zijn, net als die van Milka, ook verkrijgbaar met een chocoladecremevulling.

Chocola

In het doosje zitten 4 eitjes, met normaalgesproken 2 lepeltjes, maar wij kregen er bij toeval 3.

Chocola

De bedoeling is, dat je de bovenkant eraf hapt en de vulling eruit lepelt. Jammie! De chocola smaakt natuurlijk iets anders dan de typische Milka, en de vulling is ook iets minder "mousse-achtig" dan de Milkaversie, maar deze eieren zijn echt lekker!

Ik moet me inhouden om niet het hele doosje voor mezelf in te pikken, ik kan hier zo van genieten...

Ik vind ze een heel goed alternatief voor de duurdere versie. Ze smaken wel ietsje anders, maar ze zijn nog steeds superlekker.

De eitjes zijn tijdelijk te koop bij Lidl, sla in nu het nog kan!

You May Also Like

0 reacties