Styletone Maart Unboxing 2017

Ik ontvang iedere maand een Styletone Box. Het lijkt me leuk om deze voor jullie te unboxen. Ik heb bewust gewacht met het posten van de unboxing, omdat ik niet wil dat abonnees van de box de inhoud hebben gezien voor ze de box hebben ontvangen. Voor iedereen die geen abonnee is, is dit een mooie impressie van wat je kan verwachten iedere maand. 

De Styletone Box kost €12,50 per maand en daarvoor krijg je iedere maand een doos die door de brievenbus past met 5 fullsize producten. In de box zitten alleen producten die niet op dieren zijn getest. Hieronder zie je de inhoud van de maartbox.

Maart

Box Maart

Styletone

Box

Hikari Pressed Silica Powder €15,-

Doosje

Doosje

City Color Eye Brow Kit € 9,95

Palette

Palette

Lookx Blending Brush €18,95

Kwast

BellaPierre Cosmetics Kiss Proof Lip Creme in de kleur Hothead €20,-

Liquid Lipstick

Note Ultra Black Dipliner €8,95

Liquid Eye Liner

De waarde van de box van deze maand is €72,85. En ook deze keer zitten er weer hele bruikbare producten bij. Binnenkort komt er in ieder geval een review van de BellaPierre Cosmetics Kiss Proof Lip Creme op mijn blog. De rest ben ik nog uitgebreid aan het uitproberen. In iedere box zit een minimagazine met informatie en tips over de producten.

Ik hoop dat je deze blog leuk vond! Kende jij de Styletone Box al? Wat is jouw favoriete box? En wat vond je het mooiste product in deze box?

You May Also Like

1 reacties