Trend It Up Double Volume & Shine Nail Polish

Trend It Up is een huismerk van DM, dit betekent kwaliteit voor een zachte prijs. De Double Volume & Shine Nail Polish kost €2,25 per potje. Deze lijn bestaat uit 20 verschillende kleuren, voor elk wat wils.

Ze hebben echt prachtige kleuren, ik heb dit keer gekozen voor 353, een lavendelachtig kleurtje. Dit paste wel bij mijn voorjaarsgevoel.

DM

Dit is het potje, een standaard nagellakpotje, met een standaard afgerond kwastje. In een potje zit 11 ml. Ik heb mijn nagels gelakt met een spelende peuter in mijn ooghoek, dus mijn hoop was dat de nagellak snel zou drogen.

DM

Het eerste laagje dekt niet, maar droogt wel snel, zodat je er in korte tijd een tweede laagje overheen kunt doen. Ik heb mezelf de tijd niet gegund voor een toplaag, of liever, mijn peuter gunde me die tijd niet, dus op de foto zie je het resultaat van twee laagjes lak zonder toplaag.

Het zit er nu al de hele dag strak op, ik verwacht morgen de eerste oneffenheden te zien. Al met al is het een prima nagellak, die tegen een stootje kan. Ik ben niet voorzichtig met mijn nagels, die luxe heb ik niet meer. Ik heb al twee wasjes gedraaid, twee luiers verschoond, gestofzuigd, de keuken opgeruimd en mijn oudste kind uit school gehaald, en mijn nagels zien er nog onbeschadigd uit. Netjes, toch? Zeker voor die prijs.

Ik val behoorlijk in herhaling, en het zal nog wel vaker voorkomen, maar maak eens een tripje naar DM, als je de kans krijgt. Je kijkt je ogen uit en je loopt gegarandeerd met een volle tas de winkel uit, zonder failliet te gaan.

Ok, de Trend It Up Double Volume & Shine in de kleur 353 is een blijvertje.

Van welke kleur krijg jij dat lentegevoel?

You May Also Like

0 reacties