Vrijdag Maskerdag: Garnier Skinactive Hydra Bomb

Deze week heb ik voor jullie een masker uit Duitsland, het Garnier SkinActive Hydra Bomb Sheet Masker. Ik heb het gekocht bij DM en het kostte €1,95. Ik hou van sheet maskers, omdat ze veel vocht inbrengen, je kan ze achteraf nog uitwringen en dat ook op je gezicht doen. Mijn huid voelt altijd extra verzorgd na een sheet masker.

Skinactive

In Nederland kun je dit masker soms vinden bij de drogist, dan is de adviesprijs €2,99. Dit masker is gezicht voor de gevoelige en droge huid. Ik heb een gemengde huid, die niet heel erg gevoelig is, maar ik wel last van enkele droge plekken.

Skinactive

Het masker bestaat uit twee delen, het witte deel, dat je op je gezicht doet, en het blauwe deel, dat je helpt om het masker goed aan te brengen. Als het masker goed is aangebracht, haal je meteen het blauwe deel eraf. Dan laat je het masker 15 minuten intrekken.

Skinactive Hydra Bomb

Het masker is echt kleddernat, en je voelt je gezicht gewoon het vocht opnemen. Zodra de tijd voorbij is, knijp ik het masker nog even goed uit en masseer ik mijn gezicht ermee. Volgens de verpakking mag je zelf bepalen of je het overtollig product verwijdert met een doekje of het inmasseert, ik doe altijd dat laatste, ook goed voor je doorbloeding.

Het fijne van de meeste sheet maskers, is dat je je gezicht niet hoeft af te spoelen, dat maakt ze ideaal om op te doen als je op de bank wil luieren en geen zin hebt om naar de badkamer te gaan. Ik heb soms ook het gevoel dat je alles wat je masker hebt bereikt, er meteen weer afspoelt.

Bij dit masker heb ik nog lang een zacht gevoel gehad. Ook beweert Garnier dat dit masker nog een week doorwerkt, waardoor je huid er iedere dag beter uit gaat zien. Daar geloof ik niet zo in, maar het idee is natuurlijk leuk.

Fijn weekend!

You May Also Like

0 reacties