Vrijdag Maskerdag: Hema Sweet Heart Zelfverwarmend masker

Wat een week! Tijd om lekker te ontspannen met het Hema Sweet Heart masker. Volgens de verpakking is het masker zelfverwarmend, dus ik ben benieuwd. Dit masker kost €1,75 en is als limited edition verkrijgbaar bij de Hema. De werkzaamheid zit hem in de rode klei en jasmijn, die je huid lekker zacht zouden moeten maken.

Sweet Heart

In een pakje zit 10 ml, genoeg voor een masker. Voor het gebruik moet je je gezicht wassen met water en vervolgens niet afdrogen. Daarna het masker opbrengen en 10-15 minuten laten inwerken. Tenslotte kun je het masker afspoelen met water.

Sweet Heart

Gelijk bij het opbrengen voel je de substantie warm worden. Het masker is roze en voelt een beetje slijmerig. Helaas verdwijnt dat warme gevoel bijna gelijk weer en blijf je achter met een normaal masker.

Sweet Heart

Ik had gehoopt dat het warme gevoel wat langer zou aanhouden, dat was een kleine teleurstelling. Verder voldeed het masker prima aan de verwachtingen. Ik hield er een lekker zachte huid aan over en het was erg makkelijk te verwijderen. Je hebt van die maskers waarbij je echt liters water nodig hebt om ze weg te spoelen, dat heeft deze niet.

Het masker rook lekker, geen zware chemische lucht, maar een subtiele geur, die ik nu al niet meer kan benoemen, want hij bleef niet hangen.

Prima masker, alleen jammer van de beloofde warmte.

You May Also Like

0 reacties