Vrijdag Maskerdag: Kruidvat Intense Hydrating

Happy Friday! Na een lange week van bijna niet slapen (lang leve de peuterpuberteit!) is het weer weekend, tijd om te ontspannen. Dit keer met het Kruidvat Intense Hydrating Masker. Het kost €0,89 voor twee maskertjes, een prima prijsje.

Masker

Verfrist de huid en maakt deze zacht, ik hoop het, het voelt alsof de wallen op mijn knieën hangen, ik kan wel een oppepper gebruiken.

Kruidvat

Kruidvat Masker

Ik volg braaf de gebruiksaanwijzing en breng de romige, dikke creme aan op mijn gezicht, het voelt lekker koel aan en het tintelt een beetje, op een niet onprettige manier. Geen idee of dat de bedoeling is, we zien het wel.

Kruidvat Intense Hydrating

Er zit meer dan genoeg in, en ondanks de melding dat je het niet in je wenkbrauwen of haarlijn moet smeren, doe ik dat natuurlijk toch. Misschien toch maar eens een kwast aanschaffen voor dit doeleinde. Ik zak onderuit op de bank en laat mijn peuter mijn gezicht bewonderen en af en toe mijn wang voorzichtig aanraken. Het wordt meer een giebelpartij dan een ontspansessie, maar ik geniet er toch van.

Na 20 minuten haal ik het masker eraf met een paar tissues en ik spoel nog even na met warm water. De rest van de dag loop ik rond met een heel zachte huid en een gezonde glans op mijn wangen.

Het masker ruikt heel subtiel naar amandelen, gok ik. Het tintelende gevoel verdwijnt zodra het masker eraf is, en ik lijk geen rare reactie te hebben of zo.

Dit masker gaat zeker herhaald worden.

You May Also Like

0 reacties