Biore Porie Cleanser met zuiverings-soda

Ik heb het er al eerder over gehad, ik HAAT mee-eters. Mijn poriën zijn grof en duidelijk aanwezig, dus vuil hoopt zich snel en makkelijk op. Het is al een gevecht sinds mijn puberteit en ik krijg steeds beter door wat voor mij wel werkt en wat niet. Mee-eters kun je niet voorkomen. Je kunt wel je huid goed reinigen, zodat je het vuil iedere dag zoveel mogelijk verwijdert en er af en toe een speciaal maskertje overheen gooien om het hardnekkigste vuil te verwijderen. Ik gebruiken in mijn dagelijkse routine niacinamide en salicylzuur, die helpen mij om veel onzuiverheden te voorkomen.

Voor mijn gezicht gebruik ik nu de Biore Porie Cleanser met zuiverings-soda. Dit doe ik onder de douche, zodat mijn poriën wat meer open gaan staan door de warmte van het water.

Zuiveringssoda

Cleanser

Ik gebruik een klein pompje en laat het schuimen in mijn handen. Daarna masseer ik het zachtjes op mijn gezicht. Er zitten kleine korreltjes in die je huid zachtjes scrubben. Vervolgens spoel ik het af. Je krijgt er echt een schoon, schoner, schoonst-gevoel van, wat wel betekent dat mijn huid wat trekkerig aanvoelt. Dit los ik op door mijn gezicht na het douchen goed in te smeren met een hydraterende dagcreme.

Ik vind hem fijn en zuinig in gebruik. A little bit goes a long way. De Biore Porie Cleanser met zuiverings-soda is verkrijgbaar bij de drogist en de adviesprijs is €8,99 voor 200 ml.

You May Also Like

0 reacties