Blog 100!

Ik opende vandaag mijn blogomgeving, en ik zag dat ik al 99 artikelen heb geplaatst. Dat betekent dat ik op dit moment mijn 100ste blog aan het schrijven ben! Tijd om daar heel even bij stil te staan.

In december 2016 besloot ik om 2017 eens heel anders aan te pakken. Ik was druk met mijn gezin, het huishouden, mijn werk, maar ik miste iets. Een plek waar ik helemaal mezelf kan zijn, en waar ik mezelf kan ontwikkelen. Ik verzon mijn blognaam en ik begon een blog.

In eerste instantie was ik van plan om drie keer per week een artikel te schrijven, maar ik werkte al snel dat ik behoefte had aan meer. Vanaf 20 januari verschijnt er iedere dag om 12 uur een nieuw artikel. Dat kan van alles zijn, een review, een recept, een tag, en wat ik maar kwijt wil.

Bron: https://afbeeldingen.files.wordpress.com/2014/02/feest-4.png
Ik wil iedereen bedanken die de moeite neemt om mijn artikelen te lezen en ik vind het geweldig dat jullie me steeds weer terug vinden. Mijn bezoekersaantallen stijgen langzaam maar zeker, en daar ben ik heel erg blij mee. Ik ben elke dag bezig om mrsmarvelous.nl een leukere plek te maken, en ik hoop dat jullie dat terugzien.

Ik ben pas vier maanden bezig, maar het voelt zo fijn, ik ben zo blij dat ik deze beslissing heb genomen. In de toekomst wil ik me gaan richten op het schrijven van nog betere teksten, maar ik wil me ook focussen op mijn fotografieskills. Ook wil ik meer van mezelf en mijn bezigheden laten zien. Ik ben nog lang niet tevreden, maar ik weet wel dat ik dit nog heel lang wil blijven doen!

Als jullie nog suggesties en/of vragen hebben, dan hoor ik ze graag!

Bedankt voor het lezen en hopelijk tot morgen!

You May Also Like

0 reacties