Favorieten Maart 2017

Het is april, en dat betekent dat het weer tijd is voor mijn favorieten uit maart. Hier vind je alle producten die ik de afgelopen maand het fijnst vond en het meest heb gebruikt.

Concealer

Ik begin met de Maybelline The Eraser Concealer. Ook al dekt hij voor mij niet perfect, hij is wel de beste concealer die ik heb. Hij blijft de hele dag goed zitten, zelfs als ik geen poeder gebruik.

Lipbalm

Hier valt niet meer veel over te zeggen, hij blijft iedere maand terugkomen. Ik gebruik de EOS lipbalsems iedere dag.

Body Butter

Ook deze heb je vast vaker gezien, ik vind nog steeds de Kruidvat Body Butter Coconut Sheabutter de allerbeste methode om irritatie na het scheren te voorkomen.

Lotion

Ik grijp inmiddels iedere avond naar deze lotion, niet alleen om mijn handen te verzorgen, maar ik gebruik hem ook vaak voor mijn droge benen voor het slapen. Dit is de Cien Argan Hand & Body Lotion.

Primer

Ik heb geen idee of de Manna Last Extending Primer nu echt iets doet voor mijn wimpers, maar het zorgt er wel voor dat ik 's avonds mijn mascara heel makkelijk kan verwijderen.

Mascara

De Essence Volume Stylist is zeker niet de beste mascara die ik ooit heb gebruikt, maar ik grijp er de afgelopen maand wel steeds naar. It's growing on me, I think. Hij geeft een mooi effect bij een dagelijkse look.

Nail Polish

De P2 Techno Chrome Polish vind ik erg fijn en ik ga mijn collectie zeker nog uitbreiden.

Nail Polish

Deze nagellak van Trend It Up is ook erg fijn, hij blijft nog langer zitten dan de P2.

Foundation

Als laatste heb ik gekozen voor de Milani Conceal + Perfect Foundation. Ik vind hem super, hij dekt mooi en blijft goed zitten.

Dat was het weer voor deze maand. Zat er iets bij dat jij ook super vindt? Wat zijn jouw favorieten?

You May Also Like

0 reacties