Figs & Rouge Invisible Pores Night Detox Serum

Vandaag wil ik het hebben over een product uit mijn avondroutine. Ik heb nogal last van zeer aanwezige poriën. Nou is dat iets waar je niet zo veel aan kunt doen, omdat de grootte van je poriën grotendeels genetisch is bepaald. Er zijn wel wat trucjes die ervoor kunnen zorgen dat ze kleiner lijken. Zo gebruik ik 's ochtends niacinamide. In de avond gebruik Figs & Rouge Invisible Pores Night Detox Serum.

Night Detox

Ik heb dit product onlangs ontdekt en ik gebruik hem nu iedere avond. Alleen de verpakking is al een plaatje, een mooie roze tube met een pompje. Dit product werkt antibacterieel en ontstekingsremmend en zorgt voor optisch minder zichtbare poriën.

Serum

Ook word je wakker met een frisse en stralende huid. Je brengt het product aan op je t-zone en waar je eventueel nog meer grote poriën hebt. Je moet het inmasseren tot het helemaal ingetrokken is.

Serum

De formule is een doorzichtige gelachtige substantie, die erg prettig uitsmeert en heerlijk verkoelend aanvoelt op de huid. Je hebt echt maar een hele kleine hoeveelheid nodig, wat je hierboven ziet is voldoende voor het hele gezicht. Hij ruikt ook erg prettig.

Serum

Door het inmasseren bevorder je natuurlijk al een beetje de doorbloeding van je huid, dat is altijd positief. Daarnaast zie ik na een korte tijd gebruik al verschil. Mijn huid lijkt helderder, wakkerder. Een beetje lastig uit te leggen, maar het heeft een gezonde uitstraling. Alsof ik heerlijk uitgerust ben, en ik kan je vertellen dat slapen de laatste weken niet erg lukt, dus dat moet wel te maken hebben met dit serum. Ik heb ook minder last van puistjes en ik lijk wat minder mee-eters te hebben.

Ik zie zeker de voordelen van het Figs & Rouge Invisible Pores Night Detox Serum, en ik bij hem zeker gebruiken. Dit serum is onder andere hier verkrijgbaar en kost €36,- voor 30 ml.

You May Also Like

0 reacties