Kiko Milano Shoplog

Zo af en toe plaats ik een bestelling bij Kiko Milano, meestal omdat ik iets nodig heb, zoals een reiniger of een masker. Natuurlijk kan ik het dan niet laten om ook even door de rest van het assortiment en de aanbiedingen heen te scrollen. Ook deze keer heb ik weer wat leuke dingen gevonden.

Kiko Milano

Kiko

Curling Top Coat Mascara, in de aanbieding van €7,20 voor €3,95. Deze mascara kun je gebruiken als toplaag over al je andere mascara's. Ik was benieuwd, dus ik ga hem proberen.

Kiko

Brush Cleanser €5,95 en Pure Clean Eyes & Lips €6,95. Deze had ik nodig, ik heb ze allebei nooit eerder geprobeerd, maar ik ben altijd heel tevreden over Kiko-producten, dus ik heb er wel vertrouwen in.

Kiko

Extra Volume Lipgloss van €6,90 voor €2,90 en de Unlimited Double Touch in 119 Rhododendron Pink €8,95. De lipgloss was een goede aanbieding en de Liquid Lipstick vond ik er tof uitzien, dus die wilde ik graag proberen.

Kiko

Het Hydra Pro Mask €8,95. Ik gebruik regelmatig maskers van Kiko en die vind ik altijd erg fijn, ook doe je lang met een tube.

Kiko

Tenslotte deze twee Velvet Passion Matte Lipsticks voor €8,95 per stuk in de kleuren 304 Warm Pink en 313 Sangria. Ik heb ooit ergens gelezen dat deze lipsticks heel vergelijkbaar zijn met de lipsticks van Charlotte Tilbury, hopelijk klopt dit en is dit een betaalbare dupe.

Een aantal van deze producten ga je binnenkort terugzien in een eigen artikel.

Dat was het weer, tot gauw!

You May Also Like

0 reacties