Makeup Revolution Salvation Intense Lip Lacquer

Niet zo heel lang geleden heb ik een bestelling geplaatst bij Boozyshop. Een hele fijne webwinkel om merken te shoppen die je in Nederland in de meeste winkels niet kunt kopen. Dit is de plek waar ik Milani, Wet 'N Wild en W7 koop. Op goede vrijdag hadden ze een actie, dat je bij je bestelling van minimaal €30,- een Mystery Bag ter waarde van €35,- zou ontvangen. Briljante marketing, want het liep storm. In mijn Mystery Bag zat onder andere deze lipgloss van Make-up Revolution, de Salvation Intense Lip Lacquer in de kleur No Ordinary Love. Boozyshop zelf verkoopt hem niet (meer), maar als je googlet vind je nog wel winkels die hem in het assortiment hebben. Hij kost rond de €3,79.

Makeup Revolution

Lip Lacquer

De huls zit in een mooi goudkleurig doosje, waar ook gelijk de ingrediënten op staan. Op de huls zelf staat dus alleen de naam en er zit een stickertje op met de kleurnaam. Er is niets mis met de verpakking, doordat de huls doorzichtig is, kun je de kleur zien en hoeveel product je nog hebt.

Lippen

Lippen

Voor en na. Een beetje "my lips, but better". Helemaal prima. Aanbrengen gaat met een standaard applicator. De formule ruikt naar vanille, maar de chemische soort. Ik vind het geen geweldige geur. Ook smaakt hij niet erg lekker, hetzelfde chemische idee. Hij blijft wel mooi zitten en ook relatief lang. Na het eten en drinken moet je natuurlijk opnieuw aanbrengen, het blijft wel een lipgloss.

Vanwege de geur en smaak zou ik hem niet snel opnieuw aanschaffen, de kleur en draagbaarheid vind ik wel fijn.

You May Also Like

2 reacties

  1. Jammer dat hij het niet waard is om nog eens aan te schaffen, draagbaar is hij wel!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ligt waarschijnlijk aan mij hoor! Ik kan gewoon niet zo goed tegen geurtjes en smaakjes. Bij deze proefde ik hem bij alles wat ik at of dronk, dan word ik er gewoon een beetje misselijk van. Kan heel goed zijn dat anderen daar geen last van hebben.

      Verwijderen