Star Wars Jedi en Amidala

Dit is een van de artikelen die mijn inner-nerd laat zien. Ik hou van comics en science fiction. Mijn man ook. Ons huis is een walhalla voor Marvel-liefhebbers, we zijn meerdere keren naar Disneyland geweest en onze ontspanning bestaat uit 's avonds op de bank een aflevering kijken van Supernatural of iZombie.

Bij de Duitse DM zag ik deze luchtjes staan, en tja, die moeten dan in het winkelwagentje. De Star Wars lijn bestaat uit vijf verschillende geuren, twee voor vrouwen en drie voor mannen. Ik heb voor ons de geuren Jedi en Amidala uitgekozen, die vond ik het best bij ons passen. 

Eau de Parfum

Eau de Toilette

Eau de Toilette

Eau de Parfum

Om te beginnen met Amidala, de topnoten zijn mandarijn en groene appel, de hartnoten zijn oranjebloesem, patchoeli en sandelhout, en de basisnoten zijn musk en vanille. Fris en fruitig, maar ook zoet. De geur is niet zwaar, maar blijft wel lekker lang hangen.

Dan Jedi, hier zijn de topnoten mandarijn en roze en zwarte peper, de hartnoot is sandelhout en de basisnoten zijn amber, patchoeli en musk. Een aantal ingrediënten zijn hetzelfde als Amidala, maar dit is een heel mannelijke geur, een stuk zwaarder dan Amidala. De geuren complimenteren elkaar wel. Jedi is kruidiger en wat sterker.

Parfum

De verpakking doet me in de verte denken aan R2D2, hij past in ieder geval goed bij de naam Star Wars.

De ingrediënten van Jedi:

Alcohol denat., aqua, parfum, linalool, limonene, alpha-isomethyl ionone.

De ingrediënten van Amidala:

Alcohol denat., aqua, parfum, benzyl salicylate, linalool, limonene, citronellol, cinnamon alcohol, coumarin.

Eet

Edp

De flesjes staan prachtig in onze kast. Ik vind Amidala een prettige geur om dagelijks te dragen. Hij is lekker licht, maar toch aanwezig. Amidala is een eau de parfum en je ruikt hem de hele dag door. Jedi is een eau de toilette, maar omdat deze lucht zwaarder is, vervaagt hij ook niet in de loop van de dag.

De Star Wars luchten zijn verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat en DM Duitsland.

Star Wars Jedi Eau de Toilette 40 ml €11,95
Star Wars Amidala Eau de Parfum 40 ml €11,95

You May Also Like

0 reacties