Vrijdag Maskerdag: Bioaqua Remove Blackhead Mask

Nog niet zo lang geleden heb ik al een ander masker (ok, neusstrip) besproken op maskerdag. Ik bedacht me later dat ik ook een budgetversie heb voor mee-eters. Dit masker zit in een tube en is veel goedkoper. Je moet het wel aandurven, want het masker komt van AliExpress. Het gaat over het Bioaqua Remove Blackhead Mask. Er zit 60 gram in een tube en als je hem, net als ik, alleen voor je neus en wangen gebruikt, doe je er heel erg lang mee. Het masker is geschikt voor het hele gezicht, maar ik gebruik hem dus alleen op de plekken waar ik mee-eters heb.

Blackhead Mask

Zoals gezegd, dit is een masker voor mensen die durven (of roekeloos zijn), want behalve activated carbon staat er niets vermeld op de tube, geen idee dus wat er verder in zit. De enige reden dat ik dit heb durven bestellen is, omdat anderen op YouTube en blogs er enthousiast over waren. Nu is dat misschien niet de meest betrouwbare bron van informatie, ik weet niets over het gebruik op lange termijn of over allergenen in dit product. Ik wil het met jullie delen, omdat het een veelbesproken product is. Aan ieder de keus of ze het risico willen nemen om zomaar iets onbekends op hun gezicht te smeren.

Mask

Ik heb dit masker al ruim een half jaar in huis en ik gebruik hem regelmatig. Ik erger me dood aan de donkere puntjes op mijn neus en als het even kan verwijder ik ze zo snel mogelijk, het liefst allemaal tegelijk. Ik ben een fan van AliExpress voor allerlei huishoudelijke producten, beauty bestel ik er over het algemeen niet. Voor dit masker heb ik een uitzondering gemaakt, al was de drempel best hoog, het is wel mijn gezicht natuurlijk. 

Bioaqua

Er zit ook geen gebruiksaanwijzing bij, maar het principe is heel makkelijk. Je doet een dun laagje op de plekken waar je mee-eters hebt zitten en je laat het drogen. Dit duurt ongeveer 20-30 minuten. Daarna kun je in een beweging het hele masker verwijderen en ben je verlost van een groot aantal ongewenste gasten. Ik zal jullie niet vervelen met het gebruikte masker, je mag geloven dat er minstens net zoveel op zit als bij de Biore-strip.

Ik wilde dit masker met jullie delen, omdat het toch een hele budgetvriendelijke optie is, die ook echt werkt. Maskers met dit doeleinde hebben hier in Europa toch vaak een flink prijskaartje. 

Het Bioaqua Remove Blackhead Mask kun je kopen via AliExpress, als je daar zoekt op deze naam, dan vind je een heleboel opties voor ongeveer €2,15. Nogmaals, wel op eigen risico.

You May Also Like

0 reacties