Vrijdag Maskerdag: Kiko Milano Hydra Pro Mask

In mijn Kiko shoplog heb je deze al kunnen zien, ik ga deze week het Kiko Milano Hydra Pro Mask gebruiken. Ik heb al eerder maskers van Kiko gebruikt en ik heb ze altijd heel fijn gevonden, ik ben benieuwd of deze net zo goed is.

Maskerdag

Je betaalt €8,95 voor een tube van 50 ml, dit is genoeg voor een heleboel maskers. De meeste eenmalige maskers bevatten ongeveer 10 ml product, dit masker van Kiko breng je wat dunner aan, ik denk dat je 7 a 8 masker kunt doen met een tube.

Maskerdag

Kiko

Kiko

Het masker bevat hyaluronzuur, vijgcactusextract en kariteboter, waarvan Kiko belooft dat ze je huid gladder en zachter maken, terwijl je huid ook gehydrateerd wordt. De formule is heel zacht en romig en ruikt heel subtiel naar roos en muskus. Na het aanbrengen mag het masker 10 tot 15 intrekken.

Kiko Milano Hydra Pro

Dit is na vijf minuten, mijn huid zuigt het masker gewoon op, ik had het iets dikker opgesmeerd, ik kon blijkbaar wel een oppepper gebruiken. Na het afspoelen is mijn gezicht superglad en zacht en heb ik een lichte 'flow', een gezonde uitstraling. Ook dit masker van Kiko is weer super, en ik blijf het zeker gebruiken!

Fijn weekend!

You May Also Like

2 reacties

  1. Ik doe dit echt te weinig... fijn artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt heel fijn. Ik had deze nog niet gezien in de Kiko winkels.

    BeantwoordenVerwijderen