Welcome to the zoo!

Vandaag krijgen jullie een overload aan schattigheid. Wij zijn gek op dieren, en we hebben er drie. Twee katten en een hond. Geweldige, lieve mormels, die we iedere dag overladen met knuffels en aandacht. Ik zal ze aan je voorstellen!

Kat

Dit is Diego, ons eerste gezamenlijke huisdier. We hebben hem van Marktplaats geplukt, als kitten van een week of zeven. We wisten toen nog niet beter, dat een kitten het beste tot een week of twaalf, dertien bij zijn moeder moet blijven. Maar goed, hij is ook groot geworden, gelukkig. Hij is nu al elf jaar bij ons, en het is de meest gestoorde kat die ik ooit heb gezien. Hij vindt het bijvoorbeeld geweldig om in je nek te springen en zich daar lekker te installeren, ook als je rechtop staat.

Kat

Onze Siamees Lexie. De eerste kat die we bij een fokker hebben gekocht, waar netjes werd getest op veel voorkomende ziektes en waar ze lang genoeg bij haar moeder (en in dit geval ook haar vader) mocht blijven. Lex is een verlegen, afwachtend beestje, dat geen groot fan is van de kinderen. Ze is 10 jaar oud en haar favoriete moment van de dag is 19.30 uur. Dan liggen de kinderen in bed en komt zij bij ons op de bank liggen om geknuffeld te worden.

Hond

Tenslotte hebben we Flynn, hij is 7 jaar en een Finse Lappenhond, een ras dat de afgelopen jaren steeds populairder wordt. En wij snappen wel waarom. Flynn is een echte gezinshond, hij is lief voor ons, maar ook vanaf de eerste dag voor de kinderen. Ik was redelijk snel zwanger nadat we Flynn kregen, en hij is geen moment van mijn zijde geweken. Ook hij kruipt 's avonds het liefste tussen ons in op de bank voor de nodige knuffels.

Waarschuwing! Overload aan fluffy!

Kat

Kat
Lexie is gek op kusjes geven

Hond

Beste vriendjes

Kat
Diego laat zich graag aaien door de kinderen

Hond

Hond en kat
Hond en katten gaan hier prima samen

Kat

Kat

Kat

Kat
Hier zit Diego bij mijn man op de rug, raar beest

Kat
Even goed wassen...

Kat
Kiekeboe!
Ik hoop dat jij onze beestjes net zo geweldig vindt als wij en dat je hebt kunnen genieten van deze foto's. Ik zie je graag morgen weer bij een nieuwe Snack Time!

(Terwijl ik dit tik, loopt Diego langs met een pannenkoek in zijn bek, ook dat doet hij...)

You May Also Like

1 reacties