Wet 'N Wild Max Volume Plus Mascara

Ik ben niet blij met mijn wimpers, ik ben stiekem zelfs heel erg jaloers op de lange, mooie wimpers van mijn zoons. Ik ben sinds twee weken Kruidvat Superlash aan het gebruiken om mijn wimpers voller en mooier te maken, afwachten maar. Dit om even aan te geven waarom ik telkens weer mijn hoop vestig op mascara. Welke mascara kan iets moois maken van mijn waardeloze wimpers? (OK, zo erg vind ik het nou ook weer niet, maar het allitereert zo lekker.)

Daarom heb ik deze Wet 'N Wild Max Volume Mascara getest. De mooie huls heeft ook meegeholpen. De prijs viel ook hard mee, €5,99. Ook is hij Cruelty Free, zeker niet onbelangrijk. Ik heb hem gekocht bij Boozyshop.

Roze

Applicator

Deze mascara belooft tot wel tien keer meer volume. Ook is hij opbouwbaar en bevat verschillende verzorgende oliën. Hij klontert en vlekt niet en blijft ook nog eens de hele dag zitten. Mooie beloftes. Het aanbrengen is door de speciale applicator niet moeilijk. Het kost niet veel moeite om niet te knoeien, iets wat bij mij vaak voor veel frustratie zorgt in de ochtend. Hij is redelijk op te bouwen, maar vanaf laagje 3 moet je echt gaan oppassen voor de spinnenpoten-look.

Mascara

Hij doet echt wel wat voor mijn wimpers, maar ik zie niet echt een wauw-effect. Dit zijn twee laagjes, voor een dagelijkse look is dat genoeg voor mij. Ik ben niet ontevreden, maar tien keer meer volume, nee, dat redt hij zeker niet. Wel blijft hij de hele dag zitten, zelfs met mijn hooikoorts traanogen. Geen vervelende vlekken, wel mooie wimpers, de hele dag lang. Ik heb voorlopig mijn hoop gevestigd op het wimperserum, met meer wimpers valt ook meer te bereiken met mascara.

Ook al doet deze mascara niet exact wat hij belooft, ik vind hem heel fijn in gebruik en hij blijft mooi zitten, ik ben er heel tevreden over en ik pak hem steeds vaker. Hij is heel comfortabel om te dragen. Ik voel hem niet zitten en dat zou betekenen dat hij ook heel geschikt is voor lensdragers.

Tenslotte:

Fijne Koningsdag!

You May Also Like

0 reacties